Amsterdam-Ceintuurbaan

Amsterdam-Ceintuurbaan

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Ceintuurbaan 1
1072 ER Amsterdam-Ceintuurbaan
Tel. 020 - 475 07 37
amsterdam@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt goud verkopen in Amsterdam:

Dat goud verkopen in Amsterdam eenvoudig is, ervaart u bij Goudwisselkantoor.

 • U bent de hele week welkom
 • Een afspraak is niet nodig: stap gewoon binnen.
 • We ontvangen u persoonlijk.
 • Onze taxateur beoordeelt uw goud in uw bijzijn en berekent de waarde.
 • Is alles naar tevredenheid? Dan kopen wij uw goud graag van u in.
 • U krijgt meteen uw geld, contant of per overschrijving.

Kom vandaag nog langs voor het taxeren en verkopen van uw goud.
>> Bekijk uw route naar het kantoor.

 

Welke soorten goud kan ik verkopen?

Bij Goudwisselkantoor Amsterdam verkoopt u alle soorten goud. Het meest bekend zijn de gouden sieraden en juwelen: nieuw, oud of stuk en zowel met als zonder edelstenen. Heeft u goud uit een ander land, zoals Turkije of Marokko? Wij kopen goud in van over de hele wereld.

Ook inkoop gouden horloges
We nemen ook gouden munten in, zoals Krugerrands en Gouden Tientjes, goudstaven, gouden horloges, tandengoud, etc. U ziet het: voor het verkopen van uw goud in Amsterdam bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres.

Heeft u een voorwerp waarvan u twijfelt of het van goud is? Breng dit gerust mee. We beoordelen het graag voor u.

Onze werkwijze

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We helpen u daarom niet aan een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Een prettig idee.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim [years_of_experience] jaar actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen, verkopen en verpanden we goud in meer dan [locations_rounded] locaties in Nederland, België en Duitsland.

 • Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
 • Gratis taxatie
 • Contante betaling
 • Oog voor uw privacy
 • Alles onder één dak
 • [locations_rounded]+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Meer dan alleen goudinkoop

Bij Goudwisselkantoor Amsterdam verkoopt u meer alleen uw goud. We zijn gespecialiseerd in edelmetalen (ook platina en palladium), diamanten, (exclusieve) horloges, munten en bankbiljetten. U kunt deze voorwerpen bij Goudwisselkantoor kopen en verkopen, verpanden, veilen of beleggen. Kom met al uw kostbaarheden naar één adres: Goudwisselkantoor Amsterdam. Wel zo gemakkelijk.

Uw route naar Goudwisselkantoor Amsterdam – Ceintuurbaan

Goudwisselkantoor Amsterdam – Ceintuurbaan ligt centraal in de stad, aan de rand van de wijk ‘De Pijp’. Zowel met de auto als met de fiets bent u vanuit alle delen van de stad in 10 – 20 minuten bij het Goudwisselkantoor. U parkeert de auto op loopafstand aan de Ruysdaelkade. Reist u met het openbaar vervoer? Tramlijn 3, 12 en 24 stoppen op 3 min. loopafstand bij halte ‘De Pijp’. Ook het metrostation ‘De Pijp’ is binnen 5 minuten aan te lopen.

>> Plan uw route.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Amsterdams gouden historie

Amsterdam heeft veel historie op het gebied van goud. Al in de 15e eeuw bloeide de stad door de handel. Daar kwamen de nodige gouden munten aan te pas. Tijdens korte periodes zijn in de stad ook gouden en zilveren munten geslagen. De Munttoren aan het Muntplein herinnert nog aan deze historie. Gouden munten uit die tijd en ook uit later periode taxeert en verkoopt u bij het Goudwisselkantoor. In sommige gevallen hebben gouden munten verzamelwaarde, bovenop de goudwaarde.