Brasschaat

Brasschaat

Goudwisselkantoor Brasschaat

Stap binnen bij Goudwisselkantoor Brasschaat, dé bestemming voor het kopen, verkopen en veilen van edelmetalen, en tevens voor het omwisselen van valuta. Onze specialisten staan klaar om u te assisteren bij een nauwkeurige waardebepaling of een kosteloze taxatie van uw sieraden, munten en horloges. Bij Goudwisselkantoor Brasschaat kunt u op een betrouwbare manier uw goud laten taxeren en verkopen. Onze taxaties zijn niet alleen vrijblijvend, maar ook kosteloos. 

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor in België.

U kunt ons vinden aan de Bredabaan 285, Brasschaat, België. Dit ligt direct aan de N1 net boven Antwerpen.

Onze diensten: 
 Kopen
 Verkopen
 Valuta Wisselen  
 Veilen
 Taxeren
Taxatie diamanten
Inkoop diamanten

Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Brasschaat voor een vrijblijvende taxatie.
Direct langskomen, navigeer naar deze locatie >>

Adres
Bredabaan 285
2930 Brasschaat
Tel. +3233187455
brasschaat@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Langskomen voor een taxatie in Brasschaat

Benieuwd naar de waarde van uw kostbare bezittingen? Bij Goudwisselkantoor Brasschaat bieden onze ervaren specialisten u graag de mogelijkheid om uw sieraden, munten en horloges te laten taxeren. Onze taxaties zijn niet alleen kosteloos, maar ook geheel vrijblijvend. Bij ons ontvangt u niet alleen een eerlijke schatting, maar bieden we u ook directe uitbetaling. Aarzel niet langer en breng vandaag nog een bezoek aan Goudwisselkantoor Brasschaat om de waarde van uw items te ontdekken. Welkom in onze vertrouwde omgeving waar eerlijkheid en directe service centraal staan.

Wat kan ik verkopen of kopen bij Goudwisselkantoor?

U kunt bij ons terecht met al uw goud en zilver in allerlei verschillende vormen en maten. Wij kopen en verkopen o.a.

 • Baren als in goudbaren en zilverbaren
 • Oude Munten en Bankbiljetten
 • Sieraden            
 • Diamanten
 • Horloges
 • Platinum & Paladium
 • Wisselen van verschillende valuta

Heeft u een voorwerp waarvan u twijfelt of het geld waard is? Breng dit gerust mee. We beoordelen het graag voor u met onze gratis taxatie service.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim [years_of_experience] actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Hierdoor hebben wij heel veel kennis en ervaring opgedaan waardoor wij beter kunnen helpen. Met meer dan [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland is er altijd een kantoor bij u in de buurt.

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We helpen u daarom in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud, zilver, platina en diamanten. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud en ander kostbaarheden. Meer over onze bedrijfsfilosofie. Lees verder op Over Goudwisselkantoor.

 • Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
 • Gratis taxatie
 • Contante betaling
 • Oog voor uw privacy
 • Alles onder één dak
 • [locations_rounded]+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Uw route naar Goudwisselkantoor Brasschaat

Goudwisselkantoor Brasschaat verwelkomt u op Bredabaan 285, direct aan de N1 net boven Antwerpen. Onze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt gemakkelijke parkeermogelijkheden.

Met de auto op de N1 vanuit Antwerpen, rijd u door naar de Bredabaan 285. Ons kantoor bevindt zich aan uw Rechterzijde. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar nabij ons kantoor.

Voor reizigers met het openbaar vervoer is Goudwisselkantoor Brasschaat eveneens goed bereikbaar. Vanaf het treinstation Antwerpen-Centraal kunt u de bus nemen richting Brasschaat. Stap uit bij Brasschaat Dr. Roosensplein, gelegen op een korte loopafstand van ons kantoor op Bredabaan 285.

>> Plan uw route.