Den Haag-Theresiastraat

Den Haag-Theresiastraat

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverkoers. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Theresiastraat 103
2593 AD Den Haag-Theresiastraat
Tel. 070 - 206 0029
denhaag-oost@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt goud verkopen in Den Haag

We heten u graag welkom in ons Goudwisselkantoor aan de Theresiastraat 103. Onze gecertificeerde taxateur heet u hier van harte welkom. In onze speciale taxatieruimte zal de taxateur uw kostbaarheden bekijken en bepaalt vervolgens de waarde hiervan. U bent hier natuurlijk zelf bij en kunt al uw vragen direct stellen. Na de waardebepaling ontvangt u direct een scherp aanbod om uw kostbaarheden te verkopen. Accepteert u dit aanbod? Dan betalen we u direct uit op de manier die uw voorkeur heeft. Dit kan zowel contant als per bankoverschrijving. Zo gemakkelijk is goud verkopen in Den Haag.

Uw goud verkopen of taxeren kan zonder afspraak

Wanneer u langs wilt komen om uw goud te verkopen of om vrijblijvend te laten taxeren, kan dit zonder afspraak. Door onze ruime openingstijden maken we het u gemakkelijk om langs te komen wanneer het u uitkomt. Toch liever een afspraak maken? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Plan uw afspraak via de button op deze pagina of door te bellen naar: 070 – 20 60 029.

Alle soorten goud inwisselen

U kan met alle verschillende soorten goud bij ons terecht. De meest bekende soorten goud zijn de gouden baren die ook wel goudstaven worden genoemd. Andere bekende soorten goud zijn sieraden zoals gouden ringen of kettingen. Doordat we al meer dan [years_of_experience] ervaring hebben, weten we uw gouden bezittingen goed op waarde te schatten. Soorten goud waarmee u onder andere bij ons langs kan komen zijn:

Goud inwisselen bij Goudwisselkantoor: dit zijn uw voordelen

Als u uw goud verkoopt bij Goudwisselkantoor kunt u rekenen op:

  1. Gratis taxatie en vrijblijvend advies
  2. Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
  3. Een afspraak maken is niet nodig
  4. Deskundigheid: ruim [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen
  5. Discrete afhandeling voor uw privacy
  6. Direct betaling: contant of per bank
  7. Kantoor Den Haag – Theresiastraat uitstekend bereikbaar

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Den Haag – Theresiastraat

Dit Goudwisselkantoor ligt op een goed bereikbare locatie in Den Haag namelijk de Theresiastraat 103. Wanneer u met de auto komt, kan u deze in de Theresiastraat zelf parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Bushalte Laan van Nieuw Oost Indië zit op slechts 1 minuut lopen.

> plan uw route 

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Uw goud verkopen in Den Haag? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Den Haag – Theresiastraat. Ook als u in Leidschenveen, Nootdorp of Leidschendam woont is ons kantoor heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!

Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u nog meer informatie over het verkopen van goud?
> Lees alles over goud verkopen

Alle Goudwisselkantoren bij u in de buurt
> Zoek een kantoor dichtbij Den Haag