Dendermonde

Dendermonde

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Lindanusstraat 1
9200 Dendermonde
Tel. 0032 5 228 01 44
dendermonde@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt goud verkopen bij Goudwisselkantoor

Uw goud verkopen in Dendermonde werkt eenvoudig. Bij uw bezoek aan ons kantoor taxeren wij uw gouden voorwerpen gratis en vrijblijvend. In een discrete ruimte beoordeelt onze taxateur uw gouden voorwerpen, en stelt de waarde ervan vast. U bent daar zelf bij, zodat u precies kunt volgen wat er gebeurt. Zo ontdekt u eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn.

Direct geld voor uw goud

Na de taxatie ontvangt u meteen een aanbod van ons. Kunt u zich hierin vinden? Dan kopen wij uw goud graag van u. U krijgt direct uitbetaald.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Alle soorten goud verkopen

Goudwisselkantoor heeft zeer veel ervaring in goud. U verkoopt dan ook alle soorten (oud) goud bij kantoor Dendermonde. Ongeacht in welke vorm of uit welk land. Een paar veelvoorkomende voorbeelden:

Het is goed om te weten is dat wij heel veel soorten en merken goudbaren en gouden munten inkopen. Ook de minder bekende vormen van goud zoals antiek goud, stans- en gietresten van edelmetaal of goudrestanten van tandartspraktijken kopen we in. Kom er gerust mee langs.

Meer dan alleen goud

Naast uw gouden voorwerpen kunt u ook met andere edelmetalen of kostbare voorwerpen bij ons terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld uw diamanten en andere edelstenen verkopen bij Goudwisselkantoor Dendermonde. Andere voorbeelden zijn:

  • Zilveren sieraden en voorwerpen
  • Muntenverzameling
  • Bankbiljetten
  • Platina en Palladium

Wilt u beleggingsgoud en -zilver aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor het vertrouwde adres.

Ruim [years_of_experience] jaar ervaring

Goudwisselkantoor Dendermonde biedt u meer dan [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. En dat levert u voordeel op. Doordat we de markt en de vele soorten goud kennen, weten we uw objecten op juiste waarde te taxeren. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten en bankbiljetten? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Uw route naar Goudwisselkantoor Dendermonde

Goudwisselkantoor Dendermonde is uitstekend bereikbaar. Ook als u in Lebbeke, Lede of Denderleeuw woont is ons kantoor heel goed bereikbaar.

Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goud verkopen in Dendermonde maken we graag voor iedereen mogelijk.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf en al meer dan [years_of_experience] jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en kostbaarheden op meer dan [locations_rounded] in locaties in België, Nederland en Duitsland. Woont u in Dendermonde of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Dendermonde.

Uw goud verkopen in Dendermonde? Kom langs!

Ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs. U bent van harte welkom.