Heerenveen

Heerenveen

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Koornbeursweg 24
8442 DJ Heerenveen
Tel. 0513 - 746 000
heerenveen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Hoe verkoop ik mijn goud?

Welkom bij Goudwisselkantoor Heerenveen, het juiste adres voor het verkopen van goud, gouden sieraden, oude gouden of zilveren voorwerpen. Bij uw bezoek aan Goudwisselkantoor bieden we u een gratis taxatie van uw waardevolle eigendommen. Zo ontdekt u wat uw spullen waard zijn.

Hoe werkt een taxatie?

Onze ervaren taxateur beoordeelt de waarde van uw gouden voorwerpen en toetst de echtheid. De taxatie zelf vindt plaats in een discrete ruimte. U bent daar zelf bij aanwezig, dus u kunt het met eigen ogen volgen.

Contant geld voor uw goud

Na de taxatie ontvangt u direct een helder aanbod. Kunt u zich vinden in ons aanbod? Dan kopen wij uw goud graag van u. U krijgt direct uw geld uitbetaald, contant of per bank. Dat is snel verdiend!

6 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

1.    altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt
2.    we taxeren uw objecten gratis
3.    u kunt rekenen op (vrijblijvend) deskundig advies
4.    u krijgt een reële prijs voor uw goud
5.    u wordt direct uitbetaald, contant of per overschrijving
6.    geen afspraak nodig: stap gewoon binnen!

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf, met inmiddels meer dan [locations_rounded] vestigingen in Nederland, België en Duitsland. We zijn al meer dan [years_of_experience] jaar actief in het in- en verkopen van edelmetalen. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben we kennis in huis van alle mogelijke soorten goud en andere kostbaarheden.

>   ruim [years_of_experience] jaar ervaring in goud, zilver en munten
>   [locations_rounded]+ locaties in Nederland, België en Duitsland
>   uw specialist voor het verkopen van goud

Onze expertise

Goudwisselkantoor heeft brede ervaring in edelmetalen, die wij combineren met kennis van verzamelobjecten. Wij bieden u niet alleen een goede goudprijs, maar we weten ook of uw voorwerp verzamelwaarde heeft. Soms is een voorwerp zelfs meer waard dan alleen de waarde in goud. Dat is natuurlijk interessant voor .

Meer dan goud verkopen

Wilt u uw goud verkopen in Heerenveen? Dan bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. Maar wij doen nog meer: ook (merk)sieraden, zilveren voorwerpen, munten, oude bankbiljetten of verzamelitems verkoopt u bij Goudwisselkantoor.

Uw goud verkopen vanuit Heerenveen? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Heerenveen. Ook als u in Joure, Gorredijk of Wolvega woont is ons kantoor uitstekend bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!