Kontich

Kontich

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Mechelsesteenweg 90
2550 Kontich
Tel. 0032 38 - 08 28 17
kontich@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Zo verkoopt u uw goud 

Bezoek ons Goudwisselkantoor aan de Mechelsesteenweg 90 om uw gouden kostbaarheden gratis te laten taxeren. Ook als u vragen hebt over de echtheid van uw gouden bezittingen, bent u welkom. Onze taxateur ontvangt u persoonlijk in onze vestiging. In een discrete ruimte beoordeelt hij of zij uw goud en stelt de waarde ervan vast. U bent daar zelf bij en kunt de taxatie met eigen ogen volgen.

Geld voor uw goud

Op basis van de taxatie ontvangt u een degelijk prijsaanbod voor uw goud. Daar zitten geen verplichtingen aan vast. Bent u tevreden? Dan kopen wij uw goud graag van u in. Dat is snel verdiend!

6 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

  1. Goud verkopen in uw eigen plaats / regio
  2. We taxeren uw objecten gratis
  3. U krijgt deskundig advies (vrijblijvend)
  4. U krijgt een serieuze prijs voor uw goud
  5. Geen afspraak nodig: stap gewoon binnen!
  6. Al [years_of_experience] jaar specialist in edelmetalen

Goudwisselkantoor Kontich uitstekend bereikbaar

Goud verkopen in Kontich is voor alle inwoners in de regio binnen handbereik.
Als u met de auto reist, is het Goudwisselkantoor met ca. 5 minuten uit heel Kontich bereikbaar. En vanuit Edegem, Aartselaar of Lint binnen het kwartier. U kunt de auto parkeren langs de Mechelsesteenweg of op de kleine parking aan de ’s Herenlei.
Reist u met het openbaar vervoer, dan is halte Kontich Kruisschanslei op loopafstand. Hier stoppen de busdiensten 91, 92 en 191. Bij halte Kontich kerk, ook op loopafstand stoppen bijna alle buslijnen die Kontich passeren.

Wacht niet langer en kom vandaag nog langs om uw goud te verkopen.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Goudwisselkantoor 

Als u uw goud verkoopt bij Goudwisselkantoor Kontich, dan doet u dat bij deskundige medewerkers met vakkennis. Goudwisselkantoor is een familiebedrijf, met meer dan [locations_rounded] vestigingen in België, Nederland en Duitsland. Al ruim [years_of_experience] jaar zijn we de specialist voor het verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten.

  • Ruim [years_of_experience] jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • Meer dan [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland
  • Uw specialist voor het verkopen van goud

Uw goud verkopen in Kontich? Kom langs! 

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Kontich. Ook als u in Aartselaar of Edegem woont is ons kantoor heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!