Kortrijk

Kortrijk

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Harelbeeksestraat 3
8500 Kortrijk
Tel. 0032 56 - 20 33 23
kortrijk@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Lokaal uw goud verkopen

Kortrijk is één van de oudste steden van België. De vele Kortrijkzanen wonen, werken en recreëren in en om deze prachtige historische stad aan de rivier de Leie. Iedere dag zullen meerdere Kortrijkzanen zich afvragen wat een vertrouwd adres is voor het laten taxeren, verkopen van hun gouden juwelen of andere kostbaarheden. Goudwisselkantoor vindt dat u daarvoor geen lange reis hoeft te maken. Met ruim [locations_rounded] locaties in België, Nederland en Duitsland is er altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Goudwisselkantoor goed bereikbaar

Goudwisselkantoor Kortrijk aan de Harelbeeksestraat 3 is dichtbij het centrum en het Groeningepark gevestigd. Het kantoor is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeergelegenheid en de bushalte is op loopafstand van het kantoor.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Goud verkopen: een persoonlijke zaak

Uw gouden juwelen verkopen is geen alledaags werk maar wel een zaak van vertrouwen. Bij Goudwisselkantoor zult u onze persoonlijke aanpak waarderen. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte. Daar kunt met eigen ogen de taxatie van uw gouden juwelen en kostbaarheden zien. Heeft u een vraag over bepaalde zaken? Overleg dan gerust met de ervaren taxateur. Dankzij meer dan [years_of_experience] jaar ervaring weten waar het om gaat in de wereld van edelmetalen en verzamelobjecten.

Méér dan alleen goud

Bezit u naast uw gouden juwelen ook sieraden met edelstenen, losse diamanten, merkhorloges of een verzameling munten? Ook daarmee kunt u terecht bij Goudwisselkantoor Kortrijk. We zijn een familiebedrijf dat al meer dan [years_of_experience] jaar ervaring heeft in verzamelobjecten, edelmetalen en andere waardevolle objecten. Ook úw kostbaarheden willen we graag taxeren en van u overnemen.

Van harte welkom in Goudwisselkantoor Kortrijk.