Maastricht-Wolfstraat

Maastricht-Wolfstraat

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverkoers. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Wolfstraat 22
6211 GN Maastricht-Wolfstraat
Tel. 043 - 304 05 07
maastricht@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 18:00 uur
Wo: 09:30 - 18:00 uur
Do: 09:30 - 18:00 uur
Vr: 09:30 - 18:00 uur
Za: 09:30 - 18:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 12:00 - 18:00 uur

 

Goudwisselkantoor Maastricht is gevestigd in de juwelierswinkel van Reclaimed jewels.
Lees hieronder alles over het verkopen van goud bij Goudwisselkantoor Maastricht.

Zo werkt goud verkopen in Maastricht – Wolfstraat

Heeft u (oude) gouden sieraden, enkele gouden munten of een gouden horloge dat u wilt verkopen, maar heeft u geen idee van de waarde ervan. Of misschien twijfelt u zelfs of sommige stukken wel van echt goud zijn. Goudwisselkantoor Maastricht – Wolfstraat taxeert uw goud gratis. U kunt in onze vestiging aan de Wolfstraat de gehele week terecht, zowel met als zonder afspraak. Onze deskundige taxateur ontvangt u persoonlijk en beoordeelt uw kostbaarheden in een discrete ruimte. Daar bent u zelf bij aanwezig.

Vrijblijvend aanbod

Tijdens de kosteloze taxatie doen we u een vrijblijvend aanbod om uw goud in te kopen. Er is dus geen verkoopverplichting. We bieden een reële prijs voor uw kostbaarheden gebaseerd op de actuele handelskoersen. Is alles naar tevredenheid? Dan kopen we het goud graag van u in.

Contant geld bij verkoop van uw goud

Verkoopt u uw goud bij Goudwisselkantoor Maastricht – Wolfstraat, dan betalen we u direct uit. Dat kan in contanten (grote geldbedragen alleen mogelijk in overleg). Of via een overschrijving per bank. Aan u de keuze.
 
U ziet: in Maastricht uw goud verkopen werkt eenvoudig. Profiteer van deze voordelen en kom vandaag nog langs voor een gratis taxatie. Bekijk uw route.

De goudinkoop specialist van Limburg

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf met ruim [locations_rounded] locaties in Nederland, België en Duitsland. We zijn al ruim [years_of_experience] jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dankzij deze jarenlange ervaring is er veel kennis en ervaring opgedaan met alle mogelijke soorten goud en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we vele klanten met het kopen, verkopen, veilen en verpanden van hun waardevolle voorwerpen. Met vestigingen in Maastricht, Heerlen, Hasselt en Roermond zijn we de goudinkoop specialist van Limburg.

Aanbevolen door anderen

Dagelijks verkopen honderden mensen hun gouden sieraden en andere kostbaarheden bij Goudwisselkantoor. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk ze hier.

Welke soorten goud kunt u verkopen in Maastricht?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en goudstaven. Bij Goudwisselkantoor kunt u nog veel meer soorten goud verkopen. Wij kopen aan:

 • Gouden sieraden (heel en defect)
 • Gouden horloges
 • Antiek goud
 • Gouden munten
 • Goudbaren
 • Gouden tanden
 • Industrieel goud
 • Goud van stans- en gietresten
 • Etc.

Bent u ook in het bezit van andere kostbaarheden zoals (oude) munten, bankbiljetten, merkhorloges en diamanten? Goudwisselkantoor taxeert en koopt ook deze voorwerpen. Neem ze dus zeker mee bij uw bezoek.

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Maastricht – Wolfstraat

Goudwisselkantoor Maastricht – Wolfstraat ligt centraal in de binnenstad, op steenworp afstand van de Bijenkorf. Komt u met de auto, dan parkeert u deze het beste in parkeergarage Vrijthof of OL Vrouwenparking. In minder dan 5 minuten lopen bereikt u dan het Goudwisselkantoor.  Reist u met het openbaar vervoer? Buslijn 9 stopt bij halte Hondstraat, op 2 minuten lopen van ons kantoor. 

Zo eenvoudig werkt goud verkopen bij Goudwisselkantoor

 • U bent de gehele week welkom.
 • Een afspraak maken is niet verplicht.
 • We ontvangen u persoonlijk.
 • De taxateur beoordeelt in uw bijzijn het goud en berekent de waarde.
 • U bepaalt het vervolg. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud direct.
 • U krijgt direct uw geld, contant of per bank.

Wacht niet langer en kom vandaag nog langs. Want goud verkopen in Maastricht: dat doet u bij Goudwisselkantoor.