Ninove

Ninove

Goudwisselkantoor Ninove

Bent u op zoek naar een betrouwbare plek om (oud) goud te verkopen in Ninove? Met ruim [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen bieden wij u deskundige en prettige ondersteuning bij het verkopen van uw gouden bezittingen. Ons ervaren team staat voor u klaar om sieraden, munten, horloges, en andere kostbaarheden kosteloos en vrijblijvend te taxeren. Bij Goudwisselkantoor hanteren we een persoonlijke en discrete benadering. Een gratis en vrijblijvende taxatie van uw kostbaarheden is bij ons vanzelfsprekend. Breng vandaag nog een bezoek aan Goudwisselkantoor Ninove en ontdek wat uw goud waard is!

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor in België.

Onze diensten: 

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Valutawissel
  • Veiling
  • Taxatie
  • Taxatie van diamanten
  • Inkoop van diamanten

Bekijk hier uw route naar kantoor Ninove

Adres
Brusselsesteenweg 306
9402 Ninove
Tel. +32 5489 5348
ninove@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Taxatie is gratis en vrijblijvend

Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat goud verkopen iets anders is als een boodschap doen bij een supermarkt. We helpen u daarom niet aan een loket, maar persoonlijk in een discrete ruimte. De taxateur van Goudwisselkantoor Ninove taxeert uw goud en zilveren bezittingen in een discreet taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien.

Bij Goudwisselkantoor taxeren we uw objecten vrijblijvend! Dus heeft (oude) gouden sieraden, munten of baren en overweegt u deze te verkopen? Kom dan naar kantoor Sittard voor een vrijblijvende taxatie.

> bekijk uw route naar kantoor Ninove