Oostende

Oostende

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverkoers. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Alfons Pieterslaan 40
8400 Oostende
Tel. 0032 59 - 28 02 91
oostende@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw goud verkopen in Oostende?

Goud is het meest bekend in de vorm van juwelen, staven en munten. Maar waarom is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudkoers is de laatste tien jaren flink gestegen. Tel daarbij op dat veel mensen gouden voorwerpen hebben waar ze bijna nooit iets mee doen. Dat betekent dat (oude) gouden juwelen die ergens in een kast liggen en nooit gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Door dit goud te verkopen kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel gemak en genoegen aan zult beleven. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Goud verkopen werkt eenvoudig

Goud verkopen is niet alleen een verstandige keuze, het is ook eenvoudig! U kunt de gehele week (óók op zaterdag) binnenstappen bij Goudwisselkantoor Oostende. Een ervaren taxateur ontvangt u dan persoonlijk. In een discrete ruimte taxeert hij uw voorwerpen. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien. Na de taxatie ontvangt u direct een ernstig prijsaanbod zonder verkoopverplichting.  

Bekijk de route naar het Goudwisselkantoor.

Waarom goud verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van goud is meestal geen alledaagse zaak. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

  • Gedreven familiebedrijf
  • Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
  • Gratis taxatie
  • Oog voor uw privacy
  • Alles onder één dak
  • [locations_rounded] + locaties: altijd een kantoor dichtbij

Goudwisselkantoor Oostende is makkelijk bereikbaar

Goud verkopen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is onze filosofie. Het Goudwisselkantoor Oostende is daarom centraal gesitueerd aan de Alfons Pieterslaan 40 (hoek Pieterslaan / Romestraat). Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de vestiging gemakkelijk te bereiken. Parkeergelegenheid is er aan de Alfons Pieterslaan. De bushalte Sint-Jozefskerk is op steenworp afstand. Elke 5 minuten vertrekt er een bus vanaf het treinstation Oostende naar deze halte. Komt u uit de regio van Oostende? Het Goudwisselkantoor is vanuit bijvoorbeeld Oudenburg en Leffinge in ruim een kwartier bereikbaar.
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer dan alleen goud verkopen?

Wilt u niet alleen goud verkopen in Oostende, maar heeft u ook verzamelobjecten of ander  kostbaarheden zoals munten, bankbiljetten, diamanten of een bijzonder horloge? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor verkopen. Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.
 
Benieuwd naar de waarde van úw goud? Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Oostende voor een vrijblijvende taxatie.
 
> Plan uw route