Purmerend

Purmerend

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Oude Vismarkt 1
1441 AM Purmerend
Tel. 0299 - 749 000
purmerend@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt goud verkopen? 

Bij uw bezoek aan ons kantoor taxeren wij uw gouden voorwerpen gratis. Zo ontdekt u eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn. Ook als u vragen hebt over de echtheid van uw bezittingen, kunt u bij ons terecht voor advies. In een discrete ruimte beoordeelt onze taxateur uw goud en stelt hij of zij de waarde ervan vast. U bent daar uiteraard zelf bij, zodat u precies kunt volgen hoe dat gebeurt.

Een goed aanbod voor uw goud

Op basis van de taxatie doet onze taxateur u een goed aanbod. Dat is geheel vrijblijvend, dus er zitten geen verplichtingen aan vast. Bent u tevreden? Dan kopen wij uw goud graag van u in. U krijgt dan direct uw geld uitbetaald. Dat kan in contanten (grote bedragen alleen in overleg) of via bankoverschrijving. Dat is snel verdiend!

> Bekijk de route naar het Goudwisselkantoor.

Waarom goud verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van goud is meestal geen alledaagse zaak. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

  1. Gedreven familiebedrijf
  2. Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
  3. Gratis taxatie
  4. Meteen uitbetaling
  5. Oog voor uw privacy
  6. Alles onder één dak
  7. [locations_rounded]+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Welke soorten goud kan ik verkopen?

Bij Goudwisselkantoor Purmerend krijgen we veel soorten goud aangeboden. En dat kan ook: we zijn de goudinkoop specialist van Purmerend. Meest voorkomend zijn natuurlijk de gouden sieraden en juwelen: nieuw, zowel met als zonder edelstenen, maar ook oud goud of beschadigde sieraden. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten (zoals Gouden tientjes en Krugerrands), goudbaren, horloges en gouden tanden of kronen. Kortom: welk goud u ook heeft, u verkoopt het bij Goudwisselkantoor Purmerend.

Goudwisselkantoor Purmerend is makkelijk bereikbaar

Goud inleveren moet voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is onze filosofie. Het Goudwisselkantoor Purmerend is daarom centraal gesitueerd aan de Oude Vismarkt 1 (kruising Gedempte Singelgracht, Gedempte Where). Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de vestiging gemakkelijk te bereiken. Parkeergelegenheid is direct naast de deur op de Oude Vismarkt. Parkeerplaats Slotplein is ook op loopafstand.

> Plan uw route

Komt u met het openbaar vervoer? Bushalte Gedempte Singelgracht is op steenworp afstand. Komt u uit de regio van Purmerend? Het Goudwisselkantoor is vanuit bijvoorbeeld Volendam, Monnickendam en Oosthuizen in ca. 20 minuten bereikbaar.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer dan alleen goud verkopen?

Wilt u niet alleen goud verkopen in Purmerend, maar heeft u ook verzamelobjecten of andere kostbaarheden zoals munten, bankbiljetten, diamanten of een bijzonder horloge? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor verkopen. Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

Wat is uw goud waard?

Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Purmerend voor een vrijblijvende taxatie.