Rotterdam-Dorpsweg

Rotterdam-Dorpsweg

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverkoers. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Dorpsweg 74
3083 LD Rotterdam-Dorpsweg
Tel. 010 - 48 03 001
rotterdam@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Zo werkt goud verkopen bij Goudwisselkantoor

Uw goud verkopen in Rotterdam-Dorpsweg werkt eenvoudig. Bij uw bezoek aan ons kantoor taxeren wij uw gouden voorwerpen gratis. In een discrete ruimte beoordeelt onze taxateur uw goud en stelt hij de waarde ervan vast. U bent daar zelf bij, zodat u precies kunt volgen wat er gebeurt. Zo ontdekt u eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn.

Contant geld voor uw goud

Na de taxatie ontvangt u meteen een aanbod van ons. Kunt u zich hierin vinden? Dan kopen wij uw goud graag van u. U krijgt direct uw geld uitbetaald, contant of per bank. Dat is snel verdiend!

Alle soorten goud verkopen

Goudwisselkantoor heeft zeer veel ervaring in goud. U verkoopt dan ook alle soorten goud bij kantoor Rotterdam. Ongeacht in welke vorm of uit welk land. Een paar veelvoorkomende voorbeelden:

  • Sieraden (oud en nieuw)
  • Horloges
  • Goudbaren
  • Munten
  • Tandengoud

Wilt u uw goudbaar verkopen? Wij kopen heel veel soorten en merken goudbaren in. Ook de minder bekende vormen van goud zoals antiek goud, stans- en gietresten van edelmetaal of goudrestanten van tandartspraktijken kopen we in.

Meer dan alleen goud verkopen

Naast uw gouden voorwerpen kunt u ook met andere edelmetalen of kostbare voorwerpen bij ons terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld uw edelstenen verkopen bij Goudwisselkantoor Rotterdam. Andere voorbeelden zijn:

Wilt u beleggingsgoud en -zilver aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor het vertrouwde adres. Tenslotte is het ook mogelijk om uw kostbaarheden verpanden, als u tijdelijk extra geld nodig heeft.

Ruim [years_of_experience]jaar ervaring

Goudwisselkantoor Rotterdam-Zuid biedt u meer dan [years_of_experience] jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat levert u voordelen. Doordat we de markt kennen, weten we u objecten op juiste waarde te taxeren. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten of bankbiljetten? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Uw route naar Goudwisselkantoor Rotterdam-Dorpsweg

Goudwisselkantoor Rotterdam-Dorpsweg is uitstekend bereikbaar. Vanuit Rhoon, Carnisselande, en IJsselmonde rijdt u binnen het kwartier naar Goudwisselkantoor Rotterdam. U kunt parkeren voor de deur! Reist u met het openbaar vervoer? Goudwisselkantoor is dichtbij Rotterdam-Zuidplein. Vanaf Zuidplein zijn we binnen 10 minuten bereikbaar met bus 44. Tramlijn 2 stopt bij halte Dorpsweg, op loopafstand van het kantoor.

Plan uw route.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goud verkopen in Rotterdam maken we graag voor iedereen mogelijk.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf en al meer dan [years_of_experience] jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en kostbaarheden in ruim [locations_rounded] locaties in Nederland, België en Duitsland. Woont u in Rotterdam-Zuid of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Rotterdam-Dorpsweg.

Uw goud verkopen in Rotterdam-Dorpsweg? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs. U bent van harte welkom.