Beleggen in zilver

Beleggen in zilver

Denkt u eraan om te beleggen in zilver naar aanleiding van de huidige zilverprijs? Beleggen in zilver betekent dat u uw geld gaat investeren en de kans aanwezig is dat uw investering meer waard wordt. Het is een goed idee om uw kapitaal veilig te stellen tegen de inflatie door te investeren in zilver. Zo kan uw spaargeld meer opleveren dan op de bank. Zilver wordt steeds schaarser en de vraag neemt toe. Daardoor profiteren belegger de laatste jaren goed van hun zilveren belegging.

Wat is de actuele waarde?

Wilt u graag weten wat huidige waarde per kilo of gram is? Als belegger is het handig om de huidige zilver koers te weten. Zo weet u wat uw zilver waard is. Wellicht is dit het moment om te kopen. Lees verder op deze pagina meer over het kopen en verkopen van zilver.

Waarom beleggen in zilver in plaats van goud?

Waarom zou u kiezen voor het beleggen in zilver in plaats van goud? Veel startende beleggers beginnen met het investeren in zilver. Het beleggen in zilver is namelijk goedkoper dan het beleggen in goud. Ook kunt u met een klein bedrag al in zilver beleggen. Denk daarbij aan zilveren munten van 1 OZ die al te koop zijn voor onder de 30 euro. Of een zilverbaar van 50 gram die al te koop is voor onder de 80 euro. Een leuke belegging waarbij u fysiek zilver in handen heeft.

Daarnaast kiezen beleggers voor zilver, omdat deze markt iets minder stabiel is dan de goudmarkt. Dit geeft kans om sneller winst te maken van uw investering in zilver.

zilver nieuws beleggen

Waar kan ik betrouwbaar in fysiek zilver beleggen?

Het is belangrijk om via een betrouwbare leverancier te investeren. Zo weet u zeker dat u uw kostbaarheden op een eerlijke manier ontvangt. Goudwisselkantoor is een leverancier is Nederland die al 35 jaar in de branche werkzaam is. Bij deze leverancier is het mogelijk om uw zilver online te bestellen of op te halen bij één van hun 100 locaties. Goudwisselkantoor heeft een uitgebreid assortiment in munten en baren.