Ans

Ans

Goudwisselkantoor Ans

Kom langs bij Goudwisselkantoor Ans voor het kopen, verkopen en veilen van uw edelmetalen maar ook voor het wisselen van valuta. Onze specialisten helpen u graag bij een waardebepaling of gratis taxatie van uw sieraden, munten en horloges. Bij Goudwisselkantoor Ans kunt u op een vertrouwde wijze uw goud laten taxeren en verkopen. Een taxatie is gratis én vrijblijvend, we doen u een reëel aanbod.

U kunt ons vinden aan Rue de l'Yser 251, Ans, België. Dit ligt in het noordelijke gedeelte van de provincie Luik. 

Onze diensten: 
 Kopen
 Verkopen
 Valuta Wisselen  
 Veilen
 Taxeren
Taxatie diamanten
Inkoop diamanten

Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Ans voor een vrijblijvende taxatie.
Direct langskomen, navigeer naar deze locatie >>

Adres
Rue de l'Yser 251
4430 Ans
Tel. +32 42954508
ans@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

U bent zonder afspraak welkom

Een afspraak maken is bij ons niet verplicht: u bent altijd welkom om uw goud in te wisselen. Van maandag tot en met vrijdag tussen half tien en half zes.  Zaterdag tussen 10.00 en 17.00. U kunt vrijblijvend bij ons binnenstappen.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim [years_of_experience] jaar actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Hierdoor hebben wij heel veel kennis en ervaring opgedaan waardoor wij beter kunnen helpen. Met meer dan [locations_rounded] locaties in Nederland, België en Duitsland is er altijd een kantoor bij u in de buurt.

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We helpen u daarom in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud, zilver, platina en diamanten. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud en ander kostbaarheden. Meer over onze bedrijfsfilosofie. Lees verder op Over Goudwisselkantoor.

  • Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
  • Gratis taxatie
  • Directe uitbetaling
  • Oog voor uw privacy
  • Alles onder één dak
  • [locations_rounded]+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Uw route naar Goudwisselkantoor Ans

Goudwisselkantoor Ans is in het centrum van Ans te vinden. Dit ligt ten noorden van Luik. Liggend aan de Rue de l'Yser (N3).

>> Plan uw route.