Heist-op-den-Berg

Heist-op-den-Berg

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Eugeen Woutersstraat 44
2220 Heist-op-den-Berg
Tel. 0032 154 801 17
heistopdenberg@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Discreet uw goud verkopen

Uw gouden juwelen verkopen is geen alledaags werk. Maar wel een zaak van vertrouwen. Bij Goudwisselkantoor zult u onze persoonlijke aanpak waarderen. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte. Daar kunt met eigen ogen de taxatie van uw gouden juwelen en kostbaarheden zien. Heeft u een vraag over bepaalde zaken? Overleg dan gerust met de ervaren taxateur. Dankzij meer dan [years_of_experience] jaar ervaring weten waar het om gaat in de wereld van edelmetalen en verzamelobjecten.

Zo verkoopt u uw goud

Op basis van de taxatie stellen we u een correcte prijs voor uw goud voor. Bent u tevreden met het aanbod? Dan kopen wij uw goud graag van u in.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

6 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

1.    Een ervaren Goudwisselkantoor in uw eigen regio
2.    Gratis taxatie van uw objecten
3.    Deskundig en vrijblijvend advies
4.    Een correcte prijs voor uw goud
5.    Geen afspraak nodig: stap gewoon binnen
6.    Ook inkoop van zilver en munten

Kantoor Heist-op-den-Berg uitstekend bereikbaar

Goudwisselkantoor Heist-op-den-Berg aan de Eugeen Woutersstraat 44 is in het centrum gevestigd. Het kantoor ligt direct tegenover parking Leopoldlei, waar u uw auto op loopafstand kunt parkeren. Reist u met het openbaar vervoer? Bushalte E.Woutersstraat, naast de Leopoldlei parking is eveneens op loopafstand. Hier stoppen de meeste bussen die Heist-op-den-Berg passeren.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan goud verkopen

Goudwisselkantoor is een familieonderneming, met meer dan [locations_rounded] vestigingen in België, Nederland en Duitsland. Naast het verkopen van uw goud kunt u bij ons ook terecht met zilver, munten, collecties en verzamelobjecten. Met ruim [years_of_experience] jaar ervaring zijn wij uw specialist om goud en andere waardevolle objecten te verkopen.

Uw goud verkopen vanuit Heist-op-den-Berg? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Heist-op-den-Berg. Ook als u in Hulshout, Booischot of Berlaar woont is ons kantoor heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!

Wilt u nog meer informatie over het verkopen van goud?

> Lees alles over goud verkopen