Herentals

Herentals

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Belgiƫlaan 1
2200 Herentals
Tel. 0032 14480104
herentals@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 15:00 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt goud verkopen in Herentals?

Voor veel mensen uit Herentals zal het verkopen van goud geen dagelijkse bezigheid zijn. Gelukkig werkt het bij Goudwisselkantoor eenvoudig.

We nodigen u uit in ons kantoor op Belgiëlaan 1. Daarvoor is geen afspraak nodig. Onze taxateur ontvangt u persoonlijk en beoordeelt in een discrete taxatieruimte uw gouden voorwerpen. U bent daar zelf bij aanwezig en kunt ondertussen genieten van een kopje koffie. Na de taxatie ontvangt u een correct aanbod. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Welke soorten goud kan ik verkopen?

We  krijgen veel soorten goud aangeboden. En dat kan ook: we zijn de specialist in het aankopen van (oud) goud. Meest voorkomend zijn natuurlijk de gouden sieraden en juwelen: nieuw, zowel met als zonder edelstenen, maar ook oude of beschadigde sieraden. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten (zoals Leopolds en Maple Leafs), -staven, horloges en gouden tanden of kronen. Kortom: welk goud u ook heeft, u verkoopt het bij Goudwisselkantoor Herentals.

Wij helpen u persoonlijk

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We helpen u daarom niet aan een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Een prettig idee.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf en is al ruim [years_of_experience] jaar actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud in meer dan [locations_rounded] vestigingen in België, Nederland en Duitsland.

  1. Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
  2. Gratis taxatie
  3. Oog voor uw privacy
  4. Alles onder één dak
  5. [locations_rounded] locaties: altijd een kantoor dichtbij
  6. Ruime openingstijden

Plan uw route naar kantoor Herentals

Goud verkopen in Herentals is voor alle inwoners in de regio binnen handbereik. Het Goudwisselkantoor ligt centraal aan de rand van het centrum van de stad.

Als u met de auto reist kunt u de auto op loopafstand parkeren aan de Belgiëlaan of Augustijnenlaan of in de Parking Stadspark. Vanuit Vorselaar, Herenthout en Olen is het Goudwisselkantoor in ca. 15 minuten bereikbaar. Reist u met het openbaar vervoer, dan is de halte Belgiëlaan voor de deur van ons kantoor. Hier de meeste busdiensten die Herentals passeren.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan alleen goudaankoop

Bij Goudwisselkantoor Herentals kunt u naast goud ook andere kostbaarheden verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten hebben we veel kennis in huis. Dat betekent dat we ook uw (oude) munten, bankbiljetten, diamanten, (merk)horloges en alle soorten zilver aankopen. Neem deze goederen dan ook zeker mee als u ons bezoekt voor het verkopen van uw goud. Ook voor het aankopen van gouden en zilveren staven en – beleggingsmunten bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres.

Uw goud verkopen in Herentals? Kom langs! 

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Herentals. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie of gesprek.