Mol

Mol

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Statiestraat 1
2400 Mol
Tel. 0032 14 480 142
mol@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Goud verkopen in Mol: zo hoe werkt het

Uw (oud) goud verkopen bij Goudwisselkantoor Mol werkt eenvoudig. U bent de gehele week welkom. Onze deskundige taxateur bepaalt de waarde van uw kostbaarheden door een vrijblijvende taxatie.

Taxatie in alle rust en privacy

Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat goud verkopen iets anders is als een boodschap doen bij een supermarkt. We helpen u daarom niet aan een loket, maar persoonlijk in een discrete ruimte. De taxateur van Goudwisselkantoor Mol beoordeelt uw gouden bezittingen in een discreet taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces volgen.

Alle soorten goud verkopen in Mol

Bij Goudwisselkantoor Mol kunt u alle soorten goud verkopen. Allereerst de gouden sieraden en juwelen: nieuw, oud of stuk en zowel met als zonder edelstenen. Komt uw goud van ver? Wij kopen goud aan van over de hele wereld. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten (zoals Krugerrands en Leopolds), goudstaven, gouden horloges, gouden tanden en kronen en goudrestanten van juweliers. U ziet het: voor het verkopen van gouden voorwerpen bent u bij Goudwisselkantoor Mol aan het juiste adres.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Goud verkopen kan zonder afspraak

Tijdens onze ruime openingstijden kunt u altijd bij ons binnenstappen. Voor het verkopen van uw goud is een afspraak niet verplicht.

Zo geraakt u naar Goudwisselkantoor Mol

Uw goud verkopen in Mol was nog nooit zo gemakkelijk. Goudwisselkantoor zit in het centrum van Mol, aan de Statiestraat 1 (naast de Hema). Vanuit Lommel, Geel of Balen is ons kantoor in 15 – 20 minuten bereikbaar. U kunt uw auto binnen 5 minuten loopafstand parkeren op parking ’t Getouw (Molenhoekstraat) of parking Rondplein.

Ons kantoor is ook via het openbaar vervoer goed bereikbaar. Schuin tegenover het kantoor is bushalte Laar, waar de meeste buslijnen door Mol langsrijden. Komt u met de trein, dan is het ca. 8 minuten met de bus van Station Mol naar het Goudwisselkantoor.

> plan uw route in Google maps

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een solide familiebedrijf. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we edelmetalen in meer dan [locations_rounded]locaties in Nederland, België en Duitsland. De afgelopen [years_of_experience] jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. Ook in onze kantoren in de provincie Antwerpen (in o.a. Turnhout, Herentals, Aarschot en Diest) We hebben ruime kennis in huis van alle soorten edelmetalen, verzamelobjecten en andere kostbaarheden. We zijn daarvoor ook lid van diverse vakverenigingen.

Wat we nog meer doen

Bij Goudwisselkantoor Mol kunt u meer dan alleen goud verkopen. Onze ervaring in edelmetalen en kostbaarheden is uitgebreid. We kopen en verkopen ook zilver, platina en palladium. We kopen kostbaarheden als munten en bankbiljetten, diamanten, horloges en verzamelobjecten. Doordat we de markt goed kennen, weten we uw edelmetalen en andere kostbaarheden op juiste waarde te taxeren. Ook voor het wisselen van valuta kunt u bij ons terecht.

Uw goud verkopen in Mol? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom.

> plan uw route