Turnhout

Turnhout

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverkoers. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Steenweg op Antwerpen 99
2300 Turnhout
Tel. 0032 14-398046
turnhout@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

TAXATIE OP AFSTAND? 

Lees meer informatie en vraag vandaag nog aan!
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons op kantoor langs te komen? Vraag dan vandaag het gratis pakket 'Taxatie op afstand' aan. 

> Aanvragen  > Meer informatie

 

Zo werkt het verkopen van uw (oud) goud

Bij uw bezoek aan Goudwisselkantoor Turnhout laat u uw gouden voorwerpen gratis en vrijblijvend taxeren. We bepalen dan de echtheid en de waarde van het goud. Ook als u vragen heeft over de echtheid van uw gouden bezittingen kunt u deze laten beoordelen. U bent zelf bij de taxatie aanwezig, dus u weet direct waar u aan toe bent.

Geld voor uw goud

Na de taxatie ontvangt u direct een degelijk prijsaanbod. Bent u tevreden met het aanbod? Dan kopen wij uw goud graag van u en betalen u meteen uit. Dat is snel verdiend!

U kunt terecht met alle soorten goud

Bij Goudwisselkantoor kunt u alle soorten (oud) goud verkopen. Allereerst de gouden juwelen: nieuw, oud of stuk en zowel met als zonder edelstenen. We kopen ook gouden munten (zoals Krugerrands en Leopolds), gouden baren, gouden horloges, gouden tanden en kronen en goudrestanten van juweliers.

7 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

  1. Goud verkopen in uw eigen plaats / regio
  2. We taxeren uw objecten gratis
  3. U krijgt deskundig advies (vrijblijvend)
  4. U krijgt een serieuze prijs voor uw goud
  5. U wordt direct uitbetaald
  6. Geen afspraak nodig: stap gewoon binnen!
  7. Al 35 jaar specialist in edelmetalen

Goudwisselkantoor Turnhout uitstekend bereikbaar

Door de centrale ligging van Goudwisselkantoor Turnhout aan de ringweg R13, is het kantoor goed bereikbaar. U kunt de auto gratis voor de deur parkeren. Met het openbaar vervoer stapt u uit bij halte Galgenbeekweg, op slechts 300m loopafstand.

Ook als u in Rijkevorsel, Lille of Retie woont, bent u met 20 minuten bij het Goudwisselkantoor in Turnhout. Wacht niet langer en kom vandaag nog langs om uw goud te verkopen.

> Plan uw route
 

Over Goudwisselkantoor

Bij Goudwisselkantoor Turnhout kunt u rekenen op de deskundigheid van onze medewerkers. Wij zijn een familiaal bedrijf met ruime ervaring in inkoop en verkoop van goud. Dankzij ruim 35 jaar ervaring zijn we de specialist voor het verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Naast het verkopen van goud kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen van diamanten, horloges en munten.

  • Ruim 35 jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • Meer dan 80 locaties in België en Nederland
  • Uw specialist voor het verkopen van goud

Kom naar kantoor Turnhout om uw goud te verkopen

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Turnhout. Maak vandaag nog een afspraak of kom meteen langs!
Wilt u meer informatie over het verkopen van goud?

> Lees alles over goud verkopen