Utrecht Balijelaan

Utrecht Balijelaan

Goudwisselkantoor Utrecht Balijelaan

Edelmetalen kopen of verkopen in het zuiden van Utrecht? Dat regelt u eenvoudig bij Goudwisselkantoor Balijelaan. Wij taxeren uw gouden voorwerpen gratis en vrijblijvend. Op basis daarvan doen we u een reëel aanbod. Besluit u uw (oud) goud te verkopen? Dan betalen we u meteen uit.

Onze specialisten taxeren ook horloges van luxemerken, diamanten en sieraden. Ontdek eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs!

Daarnaast kunt u online bestelde buitenlandse valuta hier ophalen of terug wisselen. Tot slot verpanden we ook sieraden en edelmetalen. Bij ons kunt u terecht voor: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Balijelaan 12
3521GR Utrecht Balijelaan
Tel. +31 302040639
utrecht-balijelaan@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Familiebedrijf

Goudwisselkantoor Utrecht Balijelaan is een vestiging van een Nederlands familiebedrijf. We hebben al meer dan [years_of_experience] jaar ervaring in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. En dat op meer dan [locations_rounded] locaties in Nederland, België en Duitsland. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel kennis van de inkoop van alle soorten goud. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud.

Goud, zilver en andere edelmetalen verkopen zonder afspraak

Heeft u oude, ongebruikte sieraden liggen of bent u in het bezit van gouden munten die u wilt verkopen? Kom dan naar ons Goudwisselkantoor aan de Balijelaan. Onze specialisten helpen u persoonlijk in een discrete ruimte, zodat uw kostbaarheden op waarde getaxeerd kunnen worden. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.

U bent met alle soorten goud welkom bij ons. Een paar veelvoorkomende voorbeelden van waardevolle objecten die we kopen:

  • (oude) Sieraden
  • Horloges
  • Munten
  • Baren van goud, zilver, platina en palladium
  • Antiek goud

Ook de minder bekende vormen van goud zoals stans- en gietresten van edelmetaal of goudrestanten van tandartspraktijken kopen we van u.

Uw route naar Goudwisselkantoor Utrecht Balijelaan

We zijn gevestigd aan de Balijelaan 12, op de hoek met de Rijnlaan. Met de auto is het kantoor vanuit de hele stad en Leidsche Rijn in 15 minuten bereikbaar. Reist u met het openbaar vervoer? Buslijnen 1 en 29 stoppen praktisch voor de deur, bij de halte Balijelaan. 
plan uw route