Zeist

Zeist

Met meer dan 35 jaar ervaring en meer dan 100 locaties door heel Nederland, België en Duitsland is Goudwisselkantoor al jarenlang ervaren in de inkoop en verkoop van zilver. Dit zal altijd gebeuren aan de hand van de actuele zilverprijs. Een taxatie van uw zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom snel langs en ontdek ook het gemak van Goudwisselkantoor.

Adres
Slotlaan 110
3701 GR Zeist
Tel. 030 - 304 00 12
zeist@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: gesloten
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw goud verkopen in Zeist?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en baren. Maar waarom is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudkoers is de laatste tien jaren flink gestegen. Tel daarbij op dat veel mensen gouden voorwerpen hebben waar ze bijna nooit iets mee doen. Dat betekent dat (oude) gouden juwelen die ergens in een kast liggen en nooit gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Door dit goud te verkopen kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel gemak en genoegen aan zult beleven. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Zo werkt het verkopen van uw goud

U kunt de gehele week (óók op zaterdag) binnenstappen bij Goudwisselkantoor Zeist. Onze ervaren taxateur ontvangt u dan persoonlijk. In een discrete ruimte taxeert hij uw voorwerpen, waar u zelf bij aanwezig bent. U kunt het hele proces met eigen ogen zien. Na de taxatie ontvangt u een scherp aanbod voor uw goud.

Direct uitbetaling

Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud en betalen we u direct uit. Dat kan in contanten (grote contante geldbedragen alleen mogelijk in overleg) of per bankoverschrijving. Kortom: goud inleveren bij Goudwisselkantoor loont direct.

Uw route naar Goudwisselkantoor Zeist

Goud verkopen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het Goudwisselkantoor in Zeist is daarom centraal gesitueerd aan de Slotlaan 110 (hoek Slotlaan / 2e Hogeweg), tegenover de ING bank. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de vestiging gemakkelijk te bereiken. Parkeergelegenheid is er aan de Slotlaan op loopafstand.

> Plan uw route
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Goudwisselkantoor

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van goud is meestal geen alledaagse zaak. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

1. Gedreven familiebedrijf
2. Meer dan [years_of_experience] jaar ervaring
3. Gratis taxatie
4. Contante betaling
5. Oog voor uw privacy
6. Alles onder één dak
7. Altijd dichtbij met [locations_rounded]+ locaties

Wilt u meer dan alleen goud verkopen?

Wilt u niet alleen uw goud verkopen in Zeist, maar heeft u ook verzamelobjecten of andere kostbaarheden zoals munten, bankbiljetten, diamanten of een bijzonder horloge? Ook deze koopt Goudwisselkantoor in. Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen meteen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

Benieuwd naar de waarde van úw goud?

Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Zeist voor een vrijblijvende taxatie.
 
> Plan uw route